skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/

Expertise in de interieurbranche

Na jarenlang met passie werkzaam te zijn geweest in de interieur en styling branche zijn we ons bedrijf begonnen. Door onze lange ervaring hebben wij goede contacten met leveranciers binnen de interieurbranche gecreëerd. Hierdoor kunnen wij uitstekende kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Wij kunnen u garanderen dat uw bedrijfsinterieur een lange tijd mee gaat. Mocht er dan toch ooit iets gebeuren dan bent u bij ons verzekerd en zorgen wij ervoor dat u netjes vervangende producten krijgt.

✔ Expertise in de interieurbranche
✔ Ergonomisch gezonde werkplek
✔ Huisstijl van uw bedrijf
✔ Vrijblijvende offerte
✔ 24/7 bereikbaar

Wij zorgen voor een professionele kantoor uitstraling

Bent u op zoek naar een kantoorinrichter? Restyle mijn bedrijf helpt u. Restyle mijn bedrijf is gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfsruimtes. Wij zorgen ervoor dat uw kantoor of bedrijfsruimte een zakelijke en professionele uitstraling heeft. Dit doen wij met een klein gespecialiseerd team. Daarbij werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers om de wensen en behoeften van de opdrachtgevers te vervullen. De behoeften van de klant staan bij ons uiteraard voorop.


captcha

Wij zorgen ervoor dat uw werknemers gezond kunnen werken

Het menselijk lichaam is niet gemaakt om langdurig stil te zitten achter een computerscherm. Vaak ontstaan er na loop van tijd klachten. Deskundigen hebben bestudeerd hoe deze klachten het beste voorkomen kunnen worden. Hiervoor is de Europese ergonomische norm opgesteld. Wij kunnen uw bedrijf helpen met deze richtlijnen om te zorgen voor gezonder personeel.

Een juiste werkplek om ergonomie en andere klachten zoals rugpijn te voorkomen is erg belangrijk. Wij zijn expert op dit gebied en helpen u graag deze klachten te voorkomen. Bij bedrijven met een goed ingerichte ergonomische werkplek voelen werknemers zich vaak beter en is er sprake van minder ziekteverzuim.

Voordelen bij restylemijnbedrijf
➠ Kiezen uit kantoorinrichting
➠ Gratis vervoeren en monteren meubelen
➠ Ergonomisch gezonde producten
➠ Gratis reiniging kantoorpand
➠ Exclusieve stijl die aansluit bij uw bedrijf

Back To Top