skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
Maak Je Bedrijfspand Sfeervoller Met Wandbekleding

Maak je bedrijfspand sfeervoller met wandbekleding

Wandbekleding maakt je bedrijfspand of kantoor helemaal af!

In steeds meer bedrijfspanden zie je tegenwoordig wandbekleding. En terecht, want wandbekleding verbetert echt de uitstraling van de kamer! De muren beslaan een groot oppervlak in een kantoor of bedrijfspand, maar blijven vaak wit. Zonde, vinden we bij Restyle Mijn Bedrijf. Met je muren kun je juist echt een impact maken! Lees er hier meer over!

Flexibele oplossingen voor wandbekleding

Bij wandbekleding kun je denken aan permanente aankleding, maar ook aan een flexibele oplossing. Met behang dat eenvoudig weer te verwijderen is, kun je bijvoorbeeld makkelijk een nieuwe look aan je pand geven. Bezoekers die vaker komen, zullen hierdoor aangenaam verrast zijn! Door telkens de aankleding te veranderen, kun je voor afwisseling zorgen en de ruimte voor verschillende doelen inzetten. Zo kan het de ene keer een vergaderruimte zijn, maar je tovert het ook makkelijk om tot expositieruimte of loungeplek.

Wandbekleding voor meer sfeer

Interieurdesigners en binnenhuisarchitecten gebruiken vaak verschillende soorten wandbekleding. Als deze aantrekkelijk vormgegeven is, verbetert dit de uitstraling van de ruimte significant en zorgt dit voor meer sfeer en een fijnere beleving voor uw klanten. Een kale wand zegt namelijk niet zoveel. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld een digitale print, maar wij zijn eigenlijk meer fan van houten of marmeren wandbekleding. Dit geeft de ruimte net even wat extra’s en geeft een stoere maar wel warme sfeer. Ook past dit erg goed bij het moderne interieur van de meeste bedrijfspanden.

Mozaiek, pebbles en wall cladding

Een echte aanrader is om één contrastmuur te kiezen en die te laten bekleden met bijvoorbeeld mozaïek of pebbles. Hierbij liggen diverse stenen tegen elkaar. Deze geven je ruimte een chique en vrolijke uitstraling. Voor een industriële look kun je heel goed gaan voor wall cladding. De muur bestaat hier uit grotere stenen die tegen elkaar aan zijn gemetseld. Dit zorgt voor een echt stoere, moderne uitstraling en is in veel varianten te krijgen.

Meer weten? Ga naar een specialist!

Wil je nu meer weten over verschillende soorten wandbekleding, of wil je advies over welke wandbekleding het beste bij jouw ruimte past? Ga dan een keer langs bij een specialist en laat je informeren! Veel succes met het uitzoeken van je wandbekleding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top