skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
Een Kachel Met Keramisch Hout Op Kantoor

Een kachel met keramisch hout op kantoor

Een kachel op kantoor

Een kantoor moet niet alleen functioneel zijn, maar het moet er natuurlijk ook een beetje gezellig uitzien. Het is immers veel prettiger om te werken in een kantoor met een leuke sfeer dan op een kille, sfeerloze plek. Bovendien zullen klanten die langskomen bij je bedrijf onder de indruk zijn van je kantoor. Je creëert de juiste sfeer eenvoudig met bijvoorbeeld mooie gordijnen, maar je kunt ook een investering doen in een prachtige kachel met keramische houtblokken. Wat keramisch hout precies is? Daar vertellen we je graag meer over.

Wat zijn keramische houtblokken

Wat zijn keramische houtblokken nu eigenlijk precies? De meest gebruikte soorten kachels zijn hout- en gaskachels. Een houtkachel heeft een prachtig vuurbeeld, en veel mensen genieten van het knetterende haardvuurtje. Een gaskachel heeft een minder realistisch vuurbeeld, maar het is wel veel makkelijker aan en uit te maken, en het is ook eenvoudiger te onderhouden. Met keramisch hout is het mogelijk om te profiteren van het gemak van een gaskachel, en toch de authentieke sfeer van een houthaard te behouden. Er zijn verschillende sets van keramische houtblokken, die er zeer realistisch uitzien. Zo kun je kiezen voor takken, houtblokken en dennenappels.

Hoe werkt het keramisch hout?

Keramisch hout is, zoals de naam al zegt, gemaakt van ISO-lichtkeramiek die hoge temperaturen kan weerstaan. Het keramiek is tot ongeveer 1200°C hittebestendig. U kunt het daarom in de haard plaatsen om zo een realistisch uitziend vuur te creëren. De houtblokken gaan zelfs gloeien als echt hout. Wilt u voorkomen dat er roet ontstaat? Dan raden wij aan om het keramiek zo dicht mogelijk bij het vuur te plaatsen, maar niet in het vuur. Wanneer er toch roet op het keramisch hout ontstaat, kunt u het overigens gewoon gemakkelijk afvegen.

Voor welke haarden is keramisch hout geschikt?

Keramisch hout is geschikt voor alle soorten gashaarden, en zijn ideaal om een realistisch vuurbeeld mee te creëren. Het vlammenspel kun je daarbij vaak zelf reguleren. De keramische houtblokken kun je handmatig aansteken, maar dat kan vaak ook gewoon automatisch. Wilt u ook zo’n mooie, realistisch en makkelijk te onderhouden haard in uw kantoor? Dan raden wij u zeker aan om eens contact op te nemen met een specialist, en te vragen naar een gashaard met keramisch hout!

Back To Top