skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
Welke Vloer Past Bij Ons Bedrijf?

Welke vloer past bij ons bedrijf?

Zo vind je de juiste vloer voor je bedrijf

Of je nu op het punt staat een bedrijf te beginnen of wanneer de vloer van je al bestaande bedrijf aan vervang toe is. Vroeg of laat vragen ondernemers zich een keer af: welke vloer past bij ons bedrijf? Met zoveel vloeren en zoveel varianten op de markt, kan het lastig zijn om de juiste voor je bedrijf te kiezen. Dus welke vloer is geschikt voor jouw bedrijf? Je leest het allemaal in dit blog. Lees snel verder!

Gietvloeren

De gietvloer is populair in veel verschillende branches. Veel gietvloeren zijn namelijk eenvoudig te onderhouden, duurzaam en hygiënisch. Een gietvloer heeft geen naden, scheuren of groeve waardoor ze makkelijk te reinigen zijn. Maar de ene gietvloer is de andere niet. En er is zoveel keuze dat het moeilijk is om de juiste soort gietvloer voor je bedrijf en je branche te vinden.

Troffelvloer of epoxyvloer

Troffelvloeren en epoxyvloeren zijn populaire keuzes binnen horecazaken, ziekenhuizen, bakkers, slagers, garages en tandartspraktijken. Dit zijn beiden stevige vloeren die niet snel krassen en die makkelijk te reinigen zijn. Ook zijn ze allebei in veel verschillende kleuren beschikbaar waardoor er altijd wel eentje bij het interieur van je bedrijf past.
Wordt er binnen jouw bedrijf wel eens met chemicaliën of zuren gewerkt? Dan zijn de troffelvloer en de epoxyvloer al helemaal goede keuzes.

Polyurethaan vloer

Zoek je een vloer voor een woning of voor een standaard bedrijfspand? Dan is een polyurethaan vloer een goede keuze voor je! Deze vloer is wat zachter dan een epoxyvloer of een troffelvloer. Daardoor zie je er sneller krassen in. Dit is dus een goede keuze voor een rustigere branche waar minder fysiek en/of gevaarlijk werk wordt verricht.

Wil je meer tips & tricks over bedrijfsinrichting? Hou dan vooral ons blog goed in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top