skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
De Voordelen Van Airconditioning Op Kantoor

De voordelen van airconditioning op kantoor

Een prettig werkklimaat

Als werkgever wilt u er natuurlijk altijd voor zorgen dat uw werknemers op een prettige manier kunnen werken. Dat doet u onder andere door het binnenklimaat van de werkplek goed te reguleren. Tijdens de steeds warmer wordende zomers in Nederland, mag een goede airconditioning in Sint Michielsgestel eigenlijk niet meer ontbreken. Wat de voordelen van zo’n airco op kantoor zijn? Daar vertellen we in dit blog meer over.

Betere concentratie bij koele werkomgeving

Iedereen kent dat slome gevoel wel als de temperaturen weer stijgen. Vooral wanneer het buiten ook nog benauwd is (wat tijdens de Nederlandse zomers vaak het geval is), kunnen de meeste mensen zich niet goed concentreren. In uw kantoorpand wilt u het daarom tijdens de warme zomer lekker koel houden, zodat uw werknemers op een aangename manier kunnen werken. Een airco zorgt ervoor dat de temperatuur binnen zeer aangenaam blijft. Bovendien onttrekt de airco ook het vocht uit de ruimte, wat ervoor zorgt dat het niet benauwd meer is. Overigens is een airco ook heel handig in de winter, omdat veel systemen ook als verwarming kunnen functioneren.

Luchtvochtigheid bepalen

We hebben eerder al benoemd dat het prettig is dat de airconditioning ervoor zorgt dat het minder benauwd is, omdat het vocht onttrekt uit de ruimte. Maar wist u dat u sommige modellen de luchtvochtigheid volledig zelf kunt laten regelen? Dat heeft veel voordelen. Een ideale luchtvochtigheid kan namelijk de volgende symptomen voorkomen:

  • hoofdpijn
  • geïrriteerde luchtwegen
  • geïrriteerde ogen
  • droge keel
  • een verlaagd immuunsysteem

Filteren van de lucht

De laatste reden om een airconditioning unit te laten plaatsen in uw kantoorgebouw, is het feit dat het de lucht in de ruimte filtert. De warme lucht wordt door het apparaat ‘weggezogen’, gefilterd, gekoeld en vervolgens weer in de ruimte uitgeblazen. Dat betekent dat stof, pollen en schimmels uit de ruimte verwijderd worden. Medewerkers met allergieën, zoals hooikoorts of een allergie voor huisstofmijt, zullen u dankbaar zijn. Er wordt door de airco continu verse zuurstof de ruimte ingeblazen. Zorg er wel voor dat u de filter regelmatig schoonmaakt. Anders kan het een averechts effect hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top