skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
Muziekcomputer: Hét Alternatief Voor Spotify Voor Bedrijven

Muziekcomputer: hét alternatief voor Spotify voor bedrijven

Laat uw bedrijf goed klinken

Bent u eigenaar van een kantoor, restaurant, café, sportschool, winkel, spa of hotel? Dan heeft u zeker nagedacht over de mogelijkheden voor achtergrondmuziek bij uw bedrijf. De meeste bedrijven kiezen tegenwoordig voor de gratis diensten van Spotify, maar dit is helaas nog zeer beperkt. Zo wordt u om de zoveel nummers onderbroken, door vervelende reclames waar u en uw gasten niet op zitten te wachten. Een betaald Spotify-account is een mogelijkheid, maar juridisch niet helemaal verantwoord. De aanschaf of huur van een muziekcomputer kan uitkomst bieden. Lees er hier meer over!

De voordelen van een goede muziekcomputer

Een muziekcomputer is een box die u kunt aansluiten op de geluidsinstallatie van uw bedrijf, en die is aangesloten op uw computer. Bij een muziekcomputer hoort ook besturingssoftware waarmee je de muziek handmatig selecteert. De voordelen van een muziekcomputer zijn:

  • Altijd kristalheldere muziek in uw bedrijf
  • Kies uit een breed scala aan muziekstijlen en -genres
  • Geen problemen met het kopen van rechten
  • Snelle en eenvoudige besturingssoftware
  • Toegang tot kant-en-klare lijsten met stemmingsmuziek

Werking van de muziekcomputer

De meeste aanbieders van muziekcomputers rekenen een klein bedrag per maand voor het huren of kopen van een muziekcomputer met bijbehorende software. Zo heeft u voor een kleine investering eindeloos toegang tot miljoenen records. Heeft u geen verstand van muziek? Dan zet u gewoon één van de honderden playlists aan die perfect passen binnen uw bedrijf. Er zijn lijsten voor chique restaurants, sportscholen, supermarkten en meer! Bent u op zoek naar iets specifieks? Dan heeft u het snel gevonden door middel van de handige zoekfuncties.

Het perfecte alternatief voor Spotify

Kortom, de muziekcomputer is voor bedrijven het perfecte alternatief voor Spotify, omdat hij nog eenvoudiger te bedienen is, en bovendien reclamevrij! Wilt u een muziekcomputer kopen maar twijfelt u nog? Of heeft u er al één, en wilt u er anderen over vertellen? Schrijf ons dan via het contactformulier en wij plaatsen uw verhaal waarschijnlijk op deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top