skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/

Fleur uw vintage badkamer op met een antiek bad!

Uw vintage badkamer opfleuren met een prachtig bad op pootjes

Droomt u van een prachtig antiek bad? Fleur uw vintage badkamer op met een bad op pootjes! In dit blog leest u meer over unieke oude badkamer elementen.Wellicht vindt u een moderne, strakke badkamer niet mooi en maakt u het liefst de keuze voor een badkamer in vintage stijl met een antiek bad. Wij geven u groot gelijk. Een vintage bad op pootjes is vaak of echt oud of gemaakt van hergebruikte materialen. U bent zelf misschien wel zo iemand die altijd weer op zoek is naar unieke vintage elementen voor uw woning. Misschien is het wel uw wens om in een oud pand te wonen of woont u hier inmiddels. Vaak komen er behoorlijk wat kosten bij kijken wanneer u uw woning een vintage uitstraling wilt geven. Gelukkig zijn er goede spelers in de markt waar u uw antieke bad en andere vintage elementen voor uw badkamer tegen een scherpe prijs kunt krijgen.

Combinatie van oud en nieuw

Heeft u de wens om uw antieke bad te combineren met het eigentijdse interieur van uw badkamer? En wilt u meer klassieke elementen hieraan toevoegen? Een goede keuze, want hiermee creëert u een unieke uitstraling in uw badkamer. Uw bezoek zal aangenaam verrast zijn. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw badkamer te voorzien van vintage tegelwerk, wat u naast uw bad op pootjes kunt aanbrengen. Een badkamer met oude elementen heeft zeer veel aantrekkingskracht. De badkamer krijgt zo een stijlvolle uitstraling en biedt u naast nostalgie ook alle rust en comfort. In uw antieke bad kunt u uzelf heerlijk terugtrekken om te ontspannen in een unieke vintage sfeer.

Oude materialen weer hergebruiken

Nog vele materialen uit oude woningen en panden zijn in omloop, zoals materialen voor de wastafel, gootsteen, het aanrecht, een antiek bad en wand- en vloertegels. Dit materiaal werd destijds geproduceerd om nog jaren mee te gaan en daarmee heeft u te maken met duurzame producten. Vaak worden deze materialen verzameld in België en Frankrijk, waar nog vele nog niet of deels gemoderniseerde panden zijn. Bij een specialist kunt u vaak unieke vintage elementen vinden die uw vintage badkamer een prachtige uitstraling geven. Ook uw bad op pootjes kunt u daar veelal vinden of laten samenstellen. En het mooie is dat u door het hergebruik van een antiek bad of andere oude materialen bijdraagt aan een meer duurzame wereld. En dat doet niet alleen u, maar ook het milieu goed.

Nieuwe elementen gebruiken

U kunt ervoor kiezen een bad op pootjes in uw badkamer te plaatsen en deze geheel in vintage stijl aan te kleden. Maar misschien is het nog wel leuker om nieuwe elementen met oude producten te combineren. U kunt van uw dressoir een badkamermeubel maken door hier simpelweg een wastafel op te plaatsen. Glas in lood ramen staan tevens prachtig in een moderne badkamer. Ga bij een specialist te rade voor advies en inspiratie en bezoek hun showroom. Wellicht vindt u daar de meest prachtige elementen voor uw antieke bad en vintage badkamer. Wij wensen u veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top