skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
Hoe Creëert U Een Duurzaam Kantoor?

Hoe creëert u een duurzaam kantoor?

Maak uw kantoor milieuvriendelijker

Milieueffecten spelen nu een rol in elk aspect van ons dagelijks leven. Het wordt tijd dat bedrijven ook hun steentje bijdragen. Nu zelfs wereldwijde merken zoals McDonalds de plastic rietjes uit hun restaurants hebben verwijderd, kunnen we niet ontkennen dat kleine dingen een groot verschil kunnen maken. Daarom hebben we besloten om dit blog te wijden aan hoe u uw kantoor milieuvriendelijker kunt maken. Hier zijn enkele tips die u in uw kantoorruimte kunt inzetten om duurzaamheid en milieubewustzijn te verbeteren. Lees snel verder!

Zo efficiënt mogelijk materiaalgebruik

Efficiënt materiaalgebruik is cruciaal voor elk ‘groen’ gebouw, inclusief een groen kantoor. Dit betekent dat u bijvoorbeeld bij de inkoop van kantoorbenodigdheden aandacht besteedt aan hun duurzaamheid. Stel uzelf bijvoorbeeld vragen als: is het gemaakt van gerecyclede materialen? Kunnen we er langer mee doen? Dit kan zo simpel zijn als het kiezen van duurzamer printerpapier tot aan het hergebruiken van koffiebekers in plaats van plastic wegwerpbekers. Moedig ook uw medewerkers aan om mee te denken!

Milieuvriendelijke meubels

Wanneer u een kantoor opnieuw inricht met de gedachte een meer milieuvriendelijke ruimte te creëren, probeer dan te voorkomen dat u uw oude meubels weggooit en nieuwe eco-meubels van ver laat komen om deze te vervangen. Veel meubels kunnen worden gerepareerd en gaan dan prima nog een ronde mee. Dit maakt uw bedrijf niet alleen duurzamer, maar bespaart u ook geld. Moet u toch nog iets nieuws kopen? Zorg er dan voor dat u dit lokaal inkoopt met zo min mogelijk energieverbruik voor transport.

Duurzame verf en isolatiemogelijkheden

Onderzoek heeft bewezen dat werknemers in een groen kantoor meer dan twee keer zo productief zijn als werknemers in conventionele kantoren. Redenen hiervoor zijn bijvoorbeeld natuurlijk licht, duurzame verf op de muren en de isolatiewaarde van het gebouw. Goede isolatie en duurzame verf kunnen de energie-efficiëntie van het gebouw enorm verhogen. Een duurzaam kantoor hoeft dus niet duur te zijn. Heeft u al een duurzaam kantoor en wilt u anderen hierover adviseren? Stuur een bericht via ons contactformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top