skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/

Welke kunststof gietvloer past bij uw behoeften?

Kunststof gietvloer, hier kunt u uit kiezen

Wilt u graag een kunststof gietvloer uitkiezen voor uw pand? Dan zijn er enkele soorten gietvloeren waar u uit kunt kiezen. In dit blog lichten wij twee verschillende soorten gietvloeren voor u uit, zodat u straks een gedegen keuze kunt maken voor een kunststof gietvloer. Lees snel verder voor meer informatie omtrent de keuze voor een kunststof gietvloer.

De Epoxy gietvloer

De Epoxy gietvloer is een kunststof gietvloer. Door haar hoge mechanische en chemische belastbaarheid is deze soort gietvloer zeer geschikt voor industriële toepassingen. Een voordeel van Epoxy is dat zij over harde eigenschappen beschikken. Zo wordt deze vloer veel gebruikt in de machinebouw en de vliegtuigindustrie. De vloeren zijn tweemaal zo sterk als beton en zijn ook nog eens vrij licht. De vloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Hierdoor wordt de vloer ook veel gebruikt in slagerijen of andere bedrijven binnen de foodsector.

De PU gietvloer

De PU gietvloer, oftewel polyurethaan gietvloer, is ook een kunststof vloer. Deze vloer is een vrij elastische vloer en minder hard dan een Epoxy gietvloer. Dit maakt de vloer minder geschikt voor zware belasting, zoals belasting door machines. Deze vloer is echter wel meer geschikt voor lichte tot halfzware belasting door haar zachtere ondergrond. De PU gietvloer is net als de Epoxy gietvloer in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook is de PU gietvloer zeer onderhoudsvriendelijk. Doordat de kunststof vloer tevens zeer elastisch is, geniet deze weinig scheuren, is deze naadloos en heeft deze een hoge slijt- en krasvastheid. Dit maakt de PU gietvloer uitermate geschikt voor showrooms voor autobedrijven, winkelcentra en kantoorgebouwen. Dus heeft u een kantoor of showroom, kies dan ook voor de kunststof gietvloer van polyurethaan.

Voor welke kunststof gietvloer kiest u?

Heeft u na het lezen van dit blog meer een idee voor welke kunststof gietvloer u gaat kiezen? Of bent u nog in dubio omtrent de te kiezen vloer? Laat u in dat geval adviseren door een specialist. Middels Google kunt u eenvoudig een professional bij u in de buurt vinden. Ook kunt u de reviews van bedrijven lezen. Zo weet u zeker dat u straks een kunststof gietvloer door een betrouwbare partner laat plaatsen en dat deze op de juiste wijze wordt gelegd. Wij wensen u veel succes met uw keuze voor een kunststof gietvloer en het inschakelen van een professional!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op onze dienstenpagina of neem contact op via het formulier voor meer informatie.

Back To Top