skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
Dit Zijn De Voordelen Van Vloercoating

Dit zijn de voordelen van vloercoating

Is vloercoating iets voor uw pand?

Een stevige, veilige bedrijfsvloer is belangrijk voor bijna iedere ondernemer. Waarschijnlijk denkt u dat dit heel veel geld moet kosten, maar met vloercoating creëert u de ideale bedrijfsvloer tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ontdek in dit blog de redenen waarom u zou kiezen voor vloercoating!

Wat is vloercoating?

Vloercoating is in principe niks meer dan een soort hele dunne gietvloer die u over verschillende vloermaterialen kunt aanbrengen. Het wordt dus als het ware een extra beschermlaag die uw vloer steviger en veiliger maakt. Met vloercoating kunt u een vloer bijvoorbeeld ook van een antisliplaag voorzien. Het is gemaakt van polyurethaan, epoxy, of acrylaat. Uw ondervloer dient wel eerst mechanisch voorbewerkt te worden om deze goed vlak te krijgen, voordat u er vloercoating overheen kunt plaatsen. Hoe vlakker de ondergrond, hoe mooier uw vloercoating er uit zal zien. U kunt de vloer zelf plaatsen, maar wij adviseren u om hier een professional voor in te schakelen. Zo bent u zeker van een optimaal eindresultaat. Vloercoating is waterbestendig en kan daardoor ook in vochtige ruimte gelegd worden zoals een galerij of een garage.

De voordelen van vloercoating

Wanneer u kiest voor vloercoating, dan profiteert u van een heleboel voordelen. Deze zetten wij graag voor u op een rij:

  • Vloercoating veel goedkoper dan bijvoorbeeld een gietvloer
  • Vloercoating is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, er past er altijd een bij uw interieur
  • Het is goed bestand tegen water en chemicaliën
  • Vloercoating is zeer onderhoudsvriendelijk
  • Met vloercoating krijgt u de mogelijkheid om een antisliplaag aan te brengen
  • Vloercoating is eenvoudig te reinigen
  • Indien gewenst kunt u de vloercoating zelf plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top