skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
Bedrijfsvloer Van Linoleum In Haarlem

Bedrijfsvloer van Linoleum in Haarlem

De 5 voordelen van linoleum

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer om te laten plaatsen bij uw bedrijf in Haarlem? Dan is een vloer van linoleum een erg goede optie. Linoleumvloeren zijn namelijk geschikt voor gebruik bij veel verschillende ondernemingen. Dit komt doordat de vloeren erg duurzaam, hygiënisch en praktisch zijn. Bovendien kan linoleum het een en ander verdragen, en is ook het onderhoud van deze vloer echt een fluitje van een cent. Wilt u weten of linoleum handig is voor uw bedrijf? Of wilt u meer weten over de voordelen van deze multifunctionele vloersoort? Lees dan snel verder!

1. Linoleum is geschikt voor intensief gebruik

Een bedrijfsvloer moet vooral lekker praktisch zijn. U wilt gewoon uw werk kunnen doen, zonder dat u bang hoeft te zijn om de vloer te beschadigen. Daarom is linoleum een goede optie. Linoleum is namelijk geschikt in ruimtes die intensief worden gebruikt. Mensen die de hele dag heen en weer lopen, stoelen die over de vloer schuiven of zware meubels zijn allemaal geen probleem. Een vloer van linoleum gaat jarenlang mee!

2. Niet veel onderhoud nodig

Verder is het ook belangrijk dat het schoonmaken van de vloer niet te veel tijd kost. Linoleum staat gelukkig bekend als zeer hygiënisch. Linoleum heeft namelijk bacteriostatische eigenschappen. Hierdoor kan vuil zich niet aan de vloer hechten en kunnen bacteriën zich er niet op ontwikkelen. Daarom worden deze vloeren ook veel gebruikt bij scholen en ziekenhuizen in Haarlem.

3. Een geluiddempende vloer

Op kantoor moet natuurlijk rustig gewerkt kunnen worden. Daarom wilt u niet dat uw werknemers continu worden afgeleid van tikkende hakken op de vloer of doordreunende voetstappen vanaf de gang. Linoleum heeft gelukkig een geluiddempende werking, waardoor iedereen zich ongestoord kan blijven concentreren op de taken van die dag.

4. Linoleum vloeren zijn milieuvriendelijk

Als bedrijf in Haarlem wilt u natuurlijk wel kiezen voor een milieuvriendelijke optie. Wist u dat linoleum bestaat uit natuurproducten? De vloer is onder andere gemaakt van houtmeel, lijnolie, jute, kalksteen en hars. Dit maakt de vloer na gebruik biologisch afbreekbaar en daardoor ook zeer milieuvriendelijk.

5. Snel te plaatsen

Het laatste voordeel is dat een linoleumvloer snel te plaatsen is. Doordat linoleum op vrijwel iedere ondervloer te lijmen is, is het leggen van de vloer snel gebeurd. Vaak duurt het niet langer dan een dag, zelfs bij grote bedrijven in Haarlem. Zo ervaart u minimale hinder op kantoor tijdens het plaatsen van de nieuwe vloer.

Twijfelt u nog of u linoleum in Haarlem wilt laten leggen bij uw bedrijfspand? Of is een vloer van linoleum toch niet de beste keuze voor uw onderneming? Dan is een betonvloer op kantoor wellicht wel een geschikte optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top