skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/

3 manieren om uw bedrijf effectief te promoten

Zorg ervoor dat u gezien wordt

Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat uw bedrijf gezien wordt, en dat u nieuwe klanten aantrekt. Dit is echter niet altijd een eenvoudige taak. Wij geven daarom in dit blog drie effectieve manieren om uw bedrijf te promoten: met de juiste visuele promotiematerialen, een goede online aanwezigheid en positieve mond-tot-mond reclame.

1. Uw bedrijf visueel promoten

Wanneer u nieuwe klanten wilt trekken, is het belangrijk dat uw bedrijf ook echt gezien wordt. Hiervoor zijn visuele promotiematerialen zeer geschikt. Dit kunt u natuurlijk doen door middel van reclameposters op straat, en stickers op de ramen van uw bedrijfspand om duidelijk te maken dat uw pand hier gevestigd is. Maar er zijn ook andere unieke, creatieve manieren om uw bedrijf visueel te promoten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Branding op voertuigen, zoals auto’s scooters of zelfs een bakfiets
  • Displays die het publiek uitnodigen om uw bedrijfsnaam met anderen te delen. Denk bijvoorbeeld aan een display dat mensen aanmoedigt om er een foto mee te maken, en die te delen op social media
  • Beursstands die uitnodigen tot interactie met uw (potentiële) klanten
  • Op maat gemaakte displays die uitnodigen tot kopen
  • Luxe verpakkingen om de klanttevredenheid te verhogen

2. Online aanwezigheid

Voor bedrijven wordt het alsmaar belangrijker om een sterk aanwezig te zijn op het internet. De website van uw bedrijf moet er dan ook altijd tiptop uitzien. Ook is het slim om aanwezig te zijn op social media. Steeds meer bedrijven creëren een Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en TikTok profiel om in contact te komen met hun klanten. Welke social media strategie het meest effectief is, is vooral afhankelijk van uw doelgroep. Zo is de gemiddelde leeftijd van Facebook gebruikers hoger dan die van Snapchat gebruikers. Weet dus van tevoren goed welke doelgroep u aan wilt spreken.

3. Mond-tot-mond reclame

De meest effectieve manier van reclame, is mond-tot-mond reclame. Wanneer iemand van vrienden of familie positieve ervaringen hoort met uw bedrijf, zullen zij sneller klant worden. Social media heeft dit effect alleen nog maar versterkt. Nodig uw klanten dan ook aan om positieve ervaringen met uw bedrijf te delen op social media. Eerder hebben we al het voorbeeld van de foto met het display genoemd, maar u kunt bijvoorbeeld ook vragen aan uw klanten om een online review te plaatsen.

Wilt u meer weten over deze of andere manieren om uw bedrijf te promoten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met persoonlijk advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top