skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/

Maak een klassiek en rustiek interieur

Laat oude tijden herleven

Heeft u ook het idee dat vroeger alles beter en mooier was? Dat is natuurlijk niet helemaal waar. Maar waar veel mensen het wel over eens zijn, is dat ontwerpen in vroegere tijden wel mooier waren. Denk bijvoorbeeld aan klassieke auto’s, fietsen en meubels… en aan antiek deurbeslag en raambeslag. Laat oude tijden herleven in uw bedrijf met mooie stijlvolle accessoires om uw interieur uit grootmoeders tijd! In dit blog leest u wat u allemaal kunt aanschaffen.

Sfeer en inzet verbeteren

Veel bedrijven grijpen terug naar oude of vintage interieurs, omdat ze zo stijlvol zijn. Een beetje modern bedrijf doet dat in elk geval. Het is ook een logische keuze. Om medewerkers graag naar hun werk te laten gaan, is het handig en verstandig om een comfortabele huiselijk sfeer te creëren, waar mensen graag lang verblijven. Dat bevordert de sfeer en de inzet op het werk.

Sfeer van weleer

Creëer een sfeer van weleer. Hoe doet u dat? Met mooie 50’s en 60’s meubelen die een prachtig design hebben. Die kunt u plaatsen in een robuust industrieel interieur met natuurlijke en onbewerkte materialen, zoals beton, baksteen en hout. Deze basis kunt u dan uitbreiden met diverse antieke accessoires en antiek deurbeslag en raambeslag.

Antiek deurbeslag en raambeslag

Waar kunt aan denken bij antiek deurbeslag en raambeslag? Wij kunnen een flinke waslijst noemen: ouderwetse garnituren, rustieke deurrozetten, nostalgische toiletsluitingen en antieke espagnoletten voor binnendeuren. Maar ook deurbeslag als jashaken, deurklinken met een porselein handvat, monumentale langschilden, luxueuze deurknoppen, stalen deurkrukken, ijzeren deurscharnieren, rvs schuifdeurkommen, boeren klinkstellen en sleutelrozetten. U kunt het zo gek niet bedenken, maar u kunt het zeker wel allemaal gebruiken voor een klassiek kantoor interieur. Kijk eens rond op internet naar bedrijven die het u kunnen leveren.

Heeft u interessante ideeën over het aankleden van een kantoorinterieur? Wij horen het graag van u. Stuur ons uw bericht via het contactformulier hier op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top