skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/

Uw kantoor coronaproof inrichten in stijl

3 tips voor een stijlvolle coronaproof kantoorinrichting

Ondanks het feit dat het aantal besmettingen met het coronavirus voorlopig nog niet af lijkt te nemen, keren steeds meer mensen terug naar kantoor. Het is voor sommige bedrijven niet mogelijk om nog langer thuis te werken, mensen kunnen zich thuis niet meer concentreren of de sociale contacten met collega’s worden simpelweg gemist. Is dat ook op uw kantoor het geval? Wij geven drie handige tips om uw kantoor coronaproof in te richten in stijl, bijvoorbeeld met mooie corona tafelschermen voor kantoor.

1. Creatief afstand houden

Een van de belangrijkste maatregelen is natuurlijk de anderhalve meter afstand. Het is helaas niet op elke werkplek makkelijk om die afstand te houden. Er zijn echter creatieve manieren om de mogelijkheid tot afstand te bieden. Zo kunt u door middel van markeringen op de vloer en tegen de wanden een looproute en eventuele voorrangspunten creëren. Een andere creatieve manier van afstand houden is door werkplekken te markeren met vloerkleden of door wegwerp placemats te gebruiken om aan te geven dat een bureau bezet is. Die laatste optie is effectief wanneer er op uw kantoor gewerkt wordt met flexwerkplekken.

2. Nette coronaschermen

Zijn bureaus op uw kantoor naast elkaar gevestigd, of werken meerdere mensen aan een lange tafel? Laat dan nette coronaschermen plaatsen om voor afscheidingen te zorgen, en om ervoor te zorgen dat collega’s elkaar niet kunnen besmetten. Er zijn enkele bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het ontwikkelen voor schermen voor corona. Onze tip is om de schermen te laten bedrukken met uw bedrijfslogo, zodat ze bij het interieur van uw kantoor passen.

3. Ontsmetting en schoonmaak

De handen ontsmetten en de werkplekken schoonhouden zijn twee belangrijke maatregelen waar u rekening mee moet houden wanneer uw medewerkers weer op kantoor aan de slag gaan. Het is bijvoorbeeld belangrijk om overal op kantoor ontsmettingsgel voor de handen te plaatsen. Hiervoor zijn stijlvolle dispensers verkrijgbaar in verschillende stijlen. Er zit ongetwijfeld ook een dispenser bij die past bij de interieurstijl van uw kantoor. Ook kunt u op elke plek een ‘ontsmettingskit’ neerzetten met daarin ontsmettingsdoekjes om het bureau mee af te nemen, handgel en tissues.

Wilt u hulp met het stijlvol coronaproof maken van uw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top