skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
3 Voordelen Van Planten Op Kantoor

3 voordelen van planten op kantoor

Het kantoor inrichten met planten

Bent u bezig met het (her)inrichten van uw kantoor door middel van kleine aanpassingen? Breng dan zeker een bezoekje aan het tuincentrum in Amersfoort! Wanneer u een aantal planten op kantoor neerzet, profiteren u en uw medewerkers namelijk van een flink aantal voordelen. Over die voordelen vertellen wij in dit blog wat meer.

1. Een betere luchtkwaliteit

De lucht die op kantoor hangt, is een heel veel gevallen niet bepaald gezond. Dat komt omdat machines als computers, kopieerapparaten en printers vuil en stoffen uitstoten die de lucht op kantoor vervuilen. Ook zijn er op kantoor vaak meerdere mensen aanwezig (misschien niet op dit moment, maar straks als we weer veilig op kantoor aan de slag kunnen wel). Een airco of verwarming zorgen in sommige gevallen voor een droge lucht, waardoor u en uw medewerkers last kunnen krijgen van nare bijwerkingen. Denk aan droge ogen of een schorre keel. Dat is niet prettig. Een manier om dit tegen te gaan is door de ramen open te zetten, maar dat is niet altijd even makkelijk. Een andere, super eenvoudige, oplossing is om een aantal planten neer te zetten. Die nemen CO2 op, en zetten die om in zuurstof.

2. Verbetering van concentratie en creativiteit

Uit onderzoek is gebleken dat planten op kantoor een positief effect hebben op de creativiteit en de productiviteit. Die kunnen namelijk met 45% (creativiteit) en 38% (productiviteit) verhoogd worden door planten neer te zetten! Dat komt onder andere door het rustgevende effect van de plant. Ook hebben de planten een positief effect op de concentratie. Een groene omgeving is goed voor de geest.

3. Mooiere inrichting van het kantoor

Ten slotte zorgen een aantal planten op kantoor er natuurlijk ook voor dat de ruimte een mooiere uitstraling geeft. U creëert zo een mooie werkomgeving voor uw medewerkers. Bovendien maakt het een betere indruk op klanten die eventueel bij u op kantoor langskomen. Heeft u last van een galm? Daar kunnen planten ook een oplossing bieden, want ze kunnen galm en geluidsoverlast tegengaan. Genoeg redenen dus om een bezoekje aan het tuincentrum in Amersfoort te brengen!

Wilt u meer advies voor het inrichten van uw kantoor? Neem dan contact op voor persoonlijke tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top