skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
Meer Licht Brengen In Uw Kantoorinrichting

Meer licht brengen in uw kantoorinrichting

Laat die sombere tijden achter u!

Hoewel het voorjaar zijn intrede heeft gedaan en de zon normaal gesproken meer gaat schijnen, zit het gevoel van somberheid er bij veel mensen ingebakken door corona. Bij uw medewerkers ongetwijfeld ook. Geef uw kantoorinrichting een frisse make-over nu de meeste mensen nog thuiswerken en breng wat licht en flexibiliteit in de duisternis! We vertellen u hieronder hoe u dat doet.

Weg met de duisternis

We hebben behoefte aan licht met zijn allen. Donkere kantoren zijn overigen sowieso uit de mode en ook hokkerige kantoren zien we liever niet meer terug. Maar hoe creëert u een ruimte die zowel open als afgeschermd is? Simpel: met glas. Glazen deuren, glazen wanden. Dit bevordert ook nog eens de hoeveelheid daglicht in uw kantoor.

Lang leve de flexibiliteit

Flexibele werkplekken kunnen we bijna niet meer wegdenken op de kantoren van vandaag! En dus eigenlijk ook niet uit uw moderne kantoorinrichting. Flexibele werkplekken zijn werkplekken waar iedereen met zijn of haar laptop neerstrijkt. Vaste plekken behoren, voorlopig althans, tot de verleden tijd. Wees dus creatief met de ruimte en probeer de indeling zo vrij mogelijk op te zetten. Maak wel gezellige hoekjes en afgeschermde plekken in te richten voor overleg, telefoontjes en ontspanning.

Op naar het duurzame kantoor

We richten ons leven steeds duurzamer in. We eten steeds meer biologisch, we scheiden ons afval steeds meer en beter en we kopen meer duurzame kleding. Dan kun u met uw kantoorinrichting niet achterblijven wat betreft duurzaamheid en aandacht voor het milieu. Kies daarom bijvoorbeeld voor duurzaam kantoormeubilair. Maar ook energiezuinige elektronica en duurzamen LED-verlichting mag niet ontbreken in uw nieuwe kantoorinrichting.

Meer ontspanning op kantoor

Waar hard gewerkt wordt, moet ook ruimte zijn voor ontspanning. Creëer daarom interactieve ruimtes met verschillende zit- en ontspan mogelijkheden. Wat dacht u van een gezellige zithoek met lekkere banken en comfortabele fauteuils. En een game-room met spelcomputers, een tafelvoetbal- of tafeltennistafel. Informeer vooraf wel waar uw medewerkers behoefte aan hebben, anders zijn al uw inspanningen voor niets.

Bent u al een beetje bij de tijd met uw kantoor? En hoe heeft dat aangepakt? Deel uw best practices met ons als gastblogger en vul het contactformulier hier op de site in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top