skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
Redenen Om Laadpalen Te Installeren Op Uw Bedrijf

Redenen om laadpalen te installeren op uw bedrijf

Investeringskans voor bedrijven

We horen het steeds vaker om ons heen: bedrijven die overstappen op groene stroom. Hieronder valt ook elektrisch rijden met laadpalen. Voor een particulier kan het een grote investering zijn, maar laadpalen kunnen voor een bedrijf interessante kansen bieden. In dit blog vertellen we u meer over de redenen voor het plaatsen van laadpalen bij uw bedrijf. Lees dus snel verder!

Duurzaamheid is belangrijk

Duurzaamheid is steeds vaker een belangrijk punt voor consumenten. Zo hebben veel mensen er veel voor over om de meest milieuvriendelijke optie te kiezen. Tegenwoordig zijn uitlaatgassen een van de belangrijkste oorzaken van de uitstoot van broeikasgassen, waardoor milieubewuste automobilisten overstappen op elektrische voertuigen. Het toejuichen van deze veranderende consumptiegewoonten met laadpalen kan uw bedrijf duurzamer maken en zelfs nieuwe, terugkerende klanten aantrekken.

Laat uw laadpalen gevonden worden

De tijd voor elektrisch vervoer is aangebroken en er is geen gebrek aan mensen die klaar zijn om elektrisch te rijden. Dit groeiend aantal EV-bestuurders heeft plaatsen nodig om hun auto op te laden. In tegenstelling tot gewone auto’s, die regelmatig worden bijgetankt als de tank bijna leeg is, willen de meeste EV-bestuurders hun voertuig elke keer dat ze parkeren opladen. De accu zakt meestal pas onder de 50 procent bij langere tochten of wanneer openbaar opladen van elektrische voertuigen niet mogelijk is. Grijp dus nu uw kans met laadpalen op uw bedrijventerrein!

Verbeter uw reputatie

Laadpalen zetten uw bedrijf letterlijk op de kaart. Populaire navigatie-apps zoals Google Maps of Waze en speciale oplaad-apps bevatten interactieve kaarten waarmee bestuurders nabijgelegen openbare oplaadpunten kunnen vinden. Door laadpalen op uw bedrijf te installeren, kunt u de zichtbaarheid van uw bedrijf op deze platforms vergroten en nieuwe klanten aantrekken. Bovendien kunt u met laadpalen op uw bedrijf uw bedrijfsimago drastisch verbeteren door iedereen te laten weten dat uw organisatie zich openlijk inzet voor een duurzamere toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top