skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
4 Voordelen Van Een Gietvloer

4 voordelen van een gietvloer

De vloeren van uw bedrijfspand

De vloeren van uw bedrijfspand spelen een grote rol in de uitstraling van het pand. Heeft u een modern, innovatief bedrijf? Dan raden wij u aan om te kiezen voor een goede gietvloer: strak en stijlvol. En dat is niet de enige reden waarom u voor een gietvloer zou moeten kiezen. Dit zijn de 4 grootste voordelen van een gietvloer.

1. Eenvoudig te onderhouden

Het onderhoud van een gietvloer is zeer eenvoudig. Dat komt vooral gietvloeren naadloos zijn. Het vuil kan niet tussen de voegen komen. Bij andere soorten vloeren kan er zich tussen de voegen allemaal vuil op gaan hopen. Een gietvloer is ook makkelijk schoon te maken met een stofzuiger en een dweil. Dit eenvoudige onderhoud is vooral in een bedrijfspand zeer fijn.

2. Makkelijke opbouw en plaatsing

Gietvloeren zijn in de meeste gevallen maar een paar millimeter dik. Wanneer u de vloer wilt vernieuwen, kunt u de vloerafwerking in de meeste gevallen gewoon bovenop de bestaande vloer gieten. Tegel- en betonvloeren zijn al snel een stuk dikker. Bij een vloer renovatie zullen er dan ook meer aanpassingen gedaan moeten worden. De deuren moeten bijvoorbeeld aangepast worden als de vloer te dik is. Een groot voordeel van het plaatsen van een gietvloer, is dat hij zelfnivellerend is. Dit betekent dat het gewoon op het vloeroppervlak gegoten kan worden, en u het niet zelf hoeft te egaliseren. Het plaatsen van bijvoorbeeld tegels is veel meer werk.

3. Relatief lage prijs

Natuurlijk is de prijs een belangrijk punt waar u rekening mee moet houden. Over het algemeen is een gietvloer ongeveer even duur als een tegelvloer. Echter moet u er natuurlijk rekening mee houden dat het leggen van een tegelvloer, of een ander soort vloerbedekking, een stuk meer werk is dan het leggen van een gietvloer.

4. Overal te plaatsen

Ten slotte is een gietvloer ontzettend veelzijdig. U kunt hem overal in uw pand plaatsen. Omdat de vloer goed tegen vocht kan, is het zelfs mogelijk om hem in ‘natte’ ruimtes te plaatsen, zoals in een badkamer. Onder bepaalde omstandigheden kan de gietvloer zelfs buiten geplaatst worden! Neem voor meer informatie hierover, en wat mogelijkheden zijn voor uw pand, contact op met een specialist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top