skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/

Nieuwe vloer voor uw kantoor? Kies beton!

Een betonvloer voor op kantoor kopen

Heeft u een nieuwe kantoorruimte, of kan uw kantoorpand gewoon wel een update gebruiken? Overweeg dan eens om een betonvloer op kantoor te laten plaatsen. Dit is de ideale vloer voor uw bedrijfspand. Waarom? Restyle Mijn Bedrijf vertelt u er graag meer over!

Betonvloer laten plaatsen op kantoor

Er zijn een heleboel redenen waarom een betonvloer ideaal is als vloer voor uw kantoor. Wij zetten deze graag voor u op een rij:

  • Een betonvloer heeft een stijlvolle uitstraling
  • Deze vloer is bijzonder comfortabel
  • Bovendien vergt een betonvloer weinig onderhoud
  • Deze vloer past binnen ieder interieur
  • Gemakkelijk schoon te houden. Vlekken en vuil zijn namelijk eenvoudig te verwijderen door te vegen of te dweilen
  • Een betonvloer is goed te combineren met vloerverwarming

Een betonvloer voldoet dus aan alle eisen die u maar kunt stellen aan een kantoorvloer.

De voordelen van een betonvloer

U besteedt natuurlijk een heleboel tijd op kantoor, evenals uw medewerkers. Ook ontvangt u hier misschien wel (potentiële) klanten of leveranciers. Daarom is het belangrijk dat u een mooie en duurzame vloer kiest voor zowel de uitstraling naar de klanten als het werkcomfort voor uw medewerkers. Omdat de vloer naadloos gelegd wordt en goed tegen een stootje kan, is deze ideaal als kantoorvloer. U heeft namelijk zeer waarschijnlijk wel iets beters te doen dan u druk maken over het onderhoud en het schoonhouden van uw kantoorvloer. Vanwege het stijlvolle en tijdloze karakter weet u zeker dat uw betonvloer niet uit de mode zal gaan of gedateerd over zal komen. Bij de meeste specialisten is het mogelijk om uw betonvloer in een kleur naar keuze te laten produceren en plaatsen. Zo sluit deze altijd perfect aan bij de uitstraling van uw bedrijf.

De prijs van een betonvloer op kantoor

De prijs van een betonvloer kan sterk variëren. Dit heeft te maken met met de grootte van uw project en of u nog extra’s wenst. Zo kunt u uw betonvloer laten afwerken met een coating of een wax om op deze manier de levensduur van de vloer te verlengen. Zo’n coating kan een vloer ook vloeistofdicht maken, waardoor u deze vloer ook kunt laten storten in de keuken of toiletruimte van uw kantoorpand. Ook de kleur die u kiest voor uw vloer is van invloed op de prijs. Tenslotte is het natuurlijk afhankelijk van de vorm van uw ruimte. In een kleine vierkante kamer is het nu eenmaal eenvoudiger om de vloer te storten dan in een ruimte met allerlei hoeken en bochten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top