skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
Zo Bereidt U Uw Vloer Voor Op Een Nieuwe Laminaatvloer

Zo bereidt u uw vloer voor op een nieuwe laminaatvloer

Laminaat vloer zelf leggen?

Laminaat is een populaire kunststofvloer en een veel voorkomende keuze voor kantoorpand eigenaren. Voordat u echter begint met het plaatsen van een nieuwe vloer, is het belangrijk dat u de voorbereiding correct uitvoert. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk, en dat zeggen we niet voor niets! Veel bedrijfseigenaren laten het leggen van laminaatvloeren over aan professionals om ervoor te zorgen dat er geen fouten worden gemaakt. Liever zelf doen? Volg dan onderstaande stappen om de vloer goed voor te bereiden op het nieuwe laminaat!

Verzamel gereedschap dat nodig is

Laminaatvloeren vereisen veel gereedschap en materialen voor de installatie. U heeft bijvoorbeeld gereedschap nodig zoals een veiligheidsbril, een meetlint, boren en een tafel- of cirkelzaag. Voor uw eigen veiligheid moet u, als u geen ervaring heeft met het gebruik van elektrische zagen, deze niet zonder toezicht gebruiken. Veel professionals brengen hun eigen gereedschap mee en kunnen de planken ook voor u zagen. Zo kunt u de rest van het project alsnog zelf voltooien.

Meet de ruimtes op

Laminaatvloeren worden vaak per vierkante meter verkocht. U moet daarom eerst de grootte van het gebied voor uw project bepalen. Dit doet u zo:

  • Meet de lengte van de muren die loodrecht op elkaar staan.
  • Vermenigvuldig vervolgens die twee getallen met elkaar om het totale aantal vierkante meters van de kantoorruimtes te krijgen.
  • Herhaal dit proces voor elke ruimte, gang en gebied waar u de vloer wilt leggen en tel ze allemaal bij elkaar op.

Nu weet u hoeveel vierkante meters u nodig heeft voor laminaat. Tip: een van de gemakkelijkste manieren om de lengte van uw muren te meten, is door een standaard meetlint te gebruiken!

Ondervloer installeren

Als de ondervloer klaar is, kun je de ondervloer, dampscherm en geluidsscherm plaatsen. Deze drie items worden meestal op elkaar gestapeld om de ondervloer te beschermen en geluid te verminderen. Heeft u toch moeite met het opknappen van uw kantoorruimte? Laat uw nieuwe laminaat vloer leggen door professionals en u heeft er geen omkijken meer naar. Meer weten over kantoor restyling? Lees hier meer over het opknappen van je bedrijf in corona-tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top