skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
Hoe Vindt U Een Goede Melkstal Vloer?

Hoe vindt u een goede melkstal vloer?

De beste vloer voor het melken van uw koeien

Een melkstal vloer moet als het even kan jaren meegaan. Daarom is het belangrijk dat u een hoogwaardige vloer laat plaatsen. Het moet een stevige basis vormen voor u en uw koeien en tegen een stootje kunnen. Wij leggen uit waar u op moet letten om de beste vloer te vinden voor het melken van uw koeien. Dus bent u op zoek naar een nieuwe melkstal vloer? Lees dan snel verder!

Welke eigenschappen heeft de melkstal vloer

Een melkstal vloer moet aan heel wat eisen voldoen. De vloer moet in de eerste plaats natuurlijk veilig zijn, zowel voor u en uw personeel als voor uw koeien. Beoordeel een nieuwe vloer daarom voor het plaatsen op de volgende eigenschappen:

  • Is de vloer slijtvast, slagvast en stootvast?
  • Wat is de maximale belasting van de vloer?
  • Wat is de gladheid van de vloer?
  • Heeft de vloer een certificaat of is de vloer officieel goedgekeurd voor gebruik in de melkstal?
  • Is de vloer bestand tegen invloeden van vocht, zoals urine of melkzuur?

Kan de vloer in uw stal geplaatst worden?

Er ligt waarschijnlijk nog een oude vloer in uw melkstal, tenzij u de stal nog moet gaan bouwen natuurlijk. Daarom is het goed om te onderzoeken of de nieuwe melkstal vloer over de oude ondergrond geplaatst kan worden. Sommige vloeren kunnen alleen op beton geplaatst worden bijvoorbeeld. Het kan flink in de kosten lopen als u eerst nog beton moet storten. Bovendien kost dit ook nog eens een hoop tijd. Wij adviseren om een vloer te zoeken die direct over de bestaande ondergrond geplaatst kan worden. Zo kunt u snel weer de koeien melken in de stal.

Hoe lang moet de vloer uitharden?

Voor een optimale melkproductie is het van belang dat de koeien elke dag op hetzelfde tijdstip gemolken kunnen worden. Het kan veel tijd kosten om een melkstal vloer te laten leggen. Vaak heeft de vloer een poosje nodig om goed uit te harden. Onderzoek van tevoren hoeveel tijd u hieraan kwijt bent. De beste vloer voor het melken van uw koeien is binnen een paar uur al belastbaar. Dan kunt u de koeien melken op de nieuwe vloer op het tijdstip dat u gewend bent.

Wilt u meer informatie over het vervangen of onderhouden van de melkstal vloer? Lees dan ook wat er moet gebeuren als u een vloerrenovatie laat uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top