skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
PU Gietvloeren

PU gietvloeren

Een overzicht van de 3 soorten PU gietvloeren

Wie van een mooie strakke vloer houdt, is waarschijnlijk zeer gecharmeerd van de PU gietvloer. De vloer heeft namelijk de strakke uitstraling van een betonnen vloer en past daarmee in elk modern interieur. Maar PU gietvloeren hebben een streepje voor op beton, want de kunststof (polyurethaan) waarvan de vloer is gemaakt, is dun en makkelijk op een bestaande ondergrond aan te brengen. Daarnaast zijn PU gietvloeren licht elastisch, scheuren ze niet en zijn ze makkelijk te onderhouden. Er zijn 3 soorten PU gietvloeren. Hieronder kunt u lezen welke dat zijn en waarin ze verschillen.

PU Comfort Pro+ gietvloer

De koning van de gietvloeren is de PU Comfort Pro+ gietvloer. Deze vloer is voor meerdere toepassingen geschikt, waaronder voor woonhuizen, winkels en kantoorruimtes. De vloer is naadloos, heeft geen kieren en is in vrijwel alle mogelijke kleuren verkrijgbaar. De PU Comfort Pro+ gietvloer is gemiddeld slechts 3mm dik en daardoor perfect te combineren met vloerverwarming. Dit is dus onder alle omstandigheden een zeer comfortabele en warme vloer.

PU Fusion HD gietvloer

De PU Fusion HD gietvloer heeft dezelfde eigenschappen als de hierboven genoemde PU Comfort Pro+ gietvloer. Het verschil is alleen dat PU Fusion HD in 2 kleuren kan worden aangebracht. U kunt het zelf zo ‘bont’ maken dat u diverse tekeningen en kleurschakeringen kunt laten maken. Dat geeft een geweldig effect! Wie wil opvallen, kiest voor de mooie PU Fusion HD gietvloer.

PU Basic Level+ gietvloer

De PU Basic Level+ gietvloer is het kleine zusje van de PU Comfort pro+ gietvloer en is in prijs dan ook een stuk aantrekkelijker. Hoe kan dat? Het verschil zit in de kleurechtheid en uv blokkers. Deze PU Basic Level+ gietvloer noemt men ook wel aromatisch. En dat houdt in dat deze vloer op termijn kan verkleuren. Desondanks is deze vloer dankzij zijn zeer goede prijs-kwaliteitverhouding zeer geschikt voor toepassing in winkels of bedrijfspanden/kantoren. Mocht de vloer namelijk verkleuren, dan is dat probleem door het aanbrengen van een nieuwe kleurtoplaag verholpen.

Meer interessante artikelen over vloeren vind u hier op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top