skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
Voordelen Van Een Gietvloer

Voordelen van een gietvloer

3 voordelen van een gietvloer

Bent u al bekend met de gietvloer? Gietvloeren worden steeds populairder. En dit heeft een reden. Een gietvloer heeft namelijk een aantal belangrijke voordelen. Ze geven de werkvloer een moderne of industriële uitstraling, maar er is nog veel meer. Bent u benieuwd wat deze voordelen zijn? En waarom steeds meer bedrijven kiezen voor een gietvloer in hun bedrijfspand? Lees dan snel verder, want wij vertellen u er graag meer over.

Eén van de snelst geplaatste vloeren

Als u in uw bedrijfspand een nieuwe vloer laat leggen, is het belangrijk dat dit snel gebeurt. De werkzaamheden moeten namelijk gewoon doorgaan. Gelukkig is de gietvloer één van de snelst te plaatsen vloeren. Gemiddeld is hier 1 tot 5 dagen voor nodig. Ook is de vloer snel na het gieten weer belastbaar. Hoe lang het precies duurt om de vloer te plaatsen, is afhankelijk van de soort gietvloer en de ondervloer die er in uw bedrijfspand ligt.

Eenvoudig schoon te houden

Gietvloeren zijn naadloos. Ze bevatten dus geen kleine spleetjes of hoekjes die moeilijk schoon te houden zijn. Een ander voordeel van een gietvloer is dat de vloer weinig stof of vuil vasthoudt en waterdicht is. Uw bedrijfspand oogt dus schoner met een gietvloer.

Gietvloeren zijn geschikt voor ieder pand

De gietvloer heeft een aantal kenmerkende eigenschappen. Gietvloeren zijn:

  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Slipvast

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een gietvloer uitermate goed bestand is tegen zware belasting. Daarom is een gietvloer voor ieder bedrijfspand geschikt. Ook kunt u uit verschillende typen en kleuren gietvloeren kiezen. Hierdoor kunt u de gietvloer volledig afstemmen op het interieur en de uitstraling van uw pand.

Meer voordelen van gietvloeren

Naast deze belangrijke voordelen, heeft de gietvloer nog veel meer voordelen. Benieuwd wat deze zijn? Laat het weten via ons contactformulier.

Back To Top