skip to Main Content
https://bouwen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ https://afbouw.bouwstartpagina.nl/ https://aluminium-kozijnen.expertpagina.nl/ https://aluminiumkozijnen.slimmestart.nl/ https://bedrijven.boogolinks.nl/ https://bouw-klussen.expertpagina.nl/ https://deuren.slimmestart.nl/ http://cvketel.startpaginaz.nl/ https://dakkapellen.expertpagina.nl/ http://afbouw.arenacampus.nl/ https://afbouw.boogolinks.nl/ http://meubel.pagina-informatie.nl/ http://meubel.pagina-start.com http://meubel.slimmestart.nl meubel.startkabel.nl meubelen.frisbegin.nl meubelmaker https://bedrijfsfilm.linkplein.net https://webmasters.linkplein.net https://internetbedrijven.start-links.nl https://webdesign-gelderland.sitelinkje.nl http://websitedesign.sitelinkje.nl/
Inloopmatten Op Maat

Inloopmatten op maat

Inloopmatten op maat voor je bedrijf

Wil je jouw bedrijfspand aantrekkelijker maken voor potentiële bezoekers? Wil je ervoor zorgen dat je vloer lang schoon en mooi blijft? Dan kunnen inloopmatten op maat je veel voordelen bieden. In dit blog vertellen we je alles over de voordelen van inloopmatten op maat voor je bedrijf.

Hou het schoon, fris en veilig

Het fijnste van een inloopmat is dat deze de vloer rondom de ingang/uitgang van je bedrijf schoon en fris houdt. De vloer neemt veel vuil, vocht, zand en steentjes op. Dit zorgt er ook voor dat de vloer niet spekglad wordt en dat mensen uit kunnen glijden. Het zorgt dus ook voor veiligheid voor zowel bezoekers als je personeel.

Heet mensen welkom

Een inloopmat laat je bedrijf er ook meteen uitzien alsof je mensen inderdaad welkom heet. Omdat de vloer schoon blijft wanneer ze eenmaal binnen zijn, zorg je er ook voor dat mensen zich nog steeds prettig en welkom voelen zodra ze binnen zijn. Ook is het opgenomen vuil in de inloopmat onzichtbaar voor het blote oog.

Bescherm je vloer

Bij de portier van je bedrijfspand is het nu eenmaal vaak druk. Daardoor slijt dit deel van een vloer vaak in een rap tempo. Dit wordt alleen maar erger zodra mensen ook nog eens veel vuil naar binnen en naar buiten lopen. Vooral zand en kleine stenen onder en tussen schoenzolen, zijn vaak erg schadelijk voor een vloer. Een inloopmat zorgt er dus voor dat je vloer extra lang meegaat.

Reinig je inloopmat

Inloopmatten nemen een boel vuil op en camoufleren het opgenomen vuil uitstekend. Toch zal het opgenomen vuil na een tijdje de haartjes op de mat afbreken en de mat kaal maken. Daarom is het aan te raden je mat regelmatig te laten reinigen. Zo blijft deze een optimaal effect geven voor je bedrijfsvloer en de rest van je onderneming.

Heb jij een eigen bedrijf? Heb je ervaring met een inloopmat? Deel je ervaringen met ons via het contactformulier.

Back To Top